M100242R, Astro-Max Banden (Wit Medium)(180 mm) 2st.

€37,90


M100242R, Astro-Max Banden (Wit Medium)(180 mm) 2st.

De Astro MAX-banden zijn speciaal ontworpen voor Astro Turf Tracks en bieden zelfs onder natte omstandigheden een geweldige tractie door minder slijtage.
Maar vanwege het ontwerp met lange pennen werken ze ook uitstekend op grasbanen omdat de pennen in de grond grijpen.

Algemene Kenmerken:

-Rubber versteviging onder het patroon aan de binnenkant van de banden geeft meer versterking, ook bij een hoger toerental
-De binnenste zijwanden krijgen wat vinnen en een grotere rand op het lijmvlak, dit geeft meer stabiliteit en vermindert het afremmen van de zijwanden bij intensief gebruik of hoge trekkrachtsporen.
-Een zijde van de wanden heeft een buitenpatroon en op basis van de lijmrichting geeft dit meer tractie aan de zijkant van de banden. Ook krijgt de zijwand meer stabiliteit wat een nauwkeuriger gevoel geeft bij het sturen.
-Op basis van dit zijpatroon is de zijwand ook meer geribbeld tegen beschadigingen
-Ook deze kant heeft nog een patroonrij aan de buitenkant vanaf het loopvlak die weer wat meer tractie geeft
-Deze banden zijn erg licht in vergelijking met vele andere op de markt

Als de tractie te hoog wordt en de auto's moeilijk te besturen lijken of tractie-rollen beginnen te maken, kun je gewoon de normale buitenkant (met het zijpatroon) aan de binnenkant monteren en vastlijmen.
Als u de banden al heeft gelijmd, kunt u een of twee rijen van het patroon doorsnijden.

Gebruik & Compounds:

De Astro-MAX-band is perfect voor elke Astro-Turf- of tapijtbaan, hij zal prestaties leveren die je nog nooit eerder hebt gezien, vooral op nat wegdek.
Medium = hardere compound, de pinnen zullen in de grond bijten en op basis hiervan ook een prima oplossing voor grasbanen.
Hard = extreem harde compound, zelfs meer tractie op natte astro-tracks dan de medium, maar zal moeilijker te besturen zijn.
De Medium-compound is soepeler om te rijden, maar heeft minder stuurgedrag.
Maar de harde compound is ook geweldig voor indoor races zoals die in Nederland in paardenhallen - grote voorwaartse kracht en enorme besturing!

Product Gegevens:

Buitendiameter: ca. 175 mm.
Binnendiameter: ca. 130 mm.
Breedte: ca. 65 mm.
Gewicht: 210 g (incl. Velg).
2 st. Banden.
2 st. Foam.

Aantal producten op voorraad: 2

Reviews